Spiraea jap Little Princess 20-40 cm

26 kr.

Få et eventyrlandskab i din have med den smukke Spiraea japonica ‘Little Princess’. Denne kompakte og farverige busk er perfekt til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 2398200279299711 Kategori:

Dette er den smukke Spiraea jap Little Princess, en dansk produceret barrodsplante af høj kvalitet. Med sit kompakte vækstmønster og livlige lyserøde blomsterstande vil denne plante helt sikkert tilføre en magisk touch til din have.

Spiraea jap Little Princess er en 3-årig plante, som leveres i størrelsen 20-40 centimeter. Du vil modtage en bundt med 10 stk., hvilket gør det nemt at plante dem sammen for at skabe et farverigt og imponerende syn i din have.

Denne smukke plante er ikke kun et visuelt smukt element i haven, men den tiltrækker også sommerfugle og bier med dens duftende og delikate blomster. Dens lyserøde blomsterstande falder i smuk kontrast til dens mørkegrønne blade, hvilket skaber en harmonisk og charmerende atmosfære.

Spiraea jap Little Princess er en let at vedligeholde plante, der trives bedst i solrige eller delvist skyggefulde områder og godt drænet jord. Den er ideel til plantning i bede, langs stier eller som en del af en smuk blomsterhæk.

Med denne storslåede plante kan du skabe din egen lille oase af skønhed og natur. Lad dig fortrylle af dens elegante udseende og tilføj et strejf af magi til din have med Spiraea jap Little Princess. Bestil din plante i dag og lad den inspirere dig til at skabe smukke haveøjeblikke, der varer hele sommeren igennem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spiraea jap Little Princess 20-40 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.