Spiræa ‘Magic Carpet’ 3,5 liter potte

150 kr.

Få en fortryllende have med Spiræa ‘Magic Carpet’. Smuk farve, lav vedligeholdelse og frodig vækst. Bestil nu og forvandl din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201410633 Kategori:

Med Spiræa ‘Magic Carpet’ i din have kan du skabe et magisk og farverigt oase, der vil fortrylle dig og dine gæster år efter år. Denne smukke plante er som et eventyr, der udfolder sig i din have med sine skiftende farver og tætte, kompakte vækst. Spiræa ‘Magic Carpet’ er en ægte skønhed med sit blændende løv, der skifter fra bronze til gyldne og røde nuancer i løbet af sæsonen.

Denne plante er som skabt til at tilføje liv og bevægelse til enhver have med dens tætgrenede og runde buskede form. Med en højde på omkring 60 cm og en bredde på 60-90 cm giver Spiræa ‘Magic Carpet’ et imponerende fyldigt udtryk, der vil fryde øjet og skabe harmoni i din haveånd.

Spiræa ‘Magic Carpet’ trives bedst i solen eller halvskyggen og elsker almindelig havejord. Dens små, æggeformede lysegrønne blade skaber en skarp kontrast til dens skiftende farver, som kun bliver mere intens i sollyset. Denne plante er en sand charmetrold, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring fra alle, der besøger din have.

Med en 3,5 liters potte er Spiræa ‘Magic Carpet’ klar til at blive plantet og begynde sin fortryllende rejse i din have. Lad dig inspirere af dens skønhed og magi, og skab en have, der springer til live med farver og liv. Med Spiræa ‘Magic Carpet’ som din trofaste følgesvend er eventyret kun lige begyndt. Tag imod den magi, som denne plante bringer, og lad din have blomstre som aldrig før.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spiræa ‘Magic Carpet’ 3,5 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.